Den 1 oktober släpps The Holy Spirit Of Sweden Rock Limited Lager via Systembolagets beställningssortiment.

– ”När släpper ni er egen öl?” är den vanligaste frågan som vi får angående våra drycker och det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna ge ett konkret svar på den frågan, berättar Jon Bergsjö på Sweden Rock Festival.

– Burkens trumliknande design känns igen från våra tidigare drycker, men kompletteras denna gång av en lite ruffigare stil på både burk och flak. Det är en lite tuffare produkt som sticker ut på det sätt som vår publik brukar uppskatta.

Limited Lager är det senaste tillskottet till en redan imponerande dryckesportfölj, som inget annat svenskt nöjesföretag kan matcha.

Det som började med en blygsam satsning med vin i liten skala har sedan utvecklats med single malt-whisky och premiumrom.

Samtliga produkter under varumärket ”The Holy Spirit Of Sweden Rock” är framtagna i samarbete med varumärkesexperterna Brands For Fans, som även jobbar med band som Iron Maiden, Motörhead och Slayer.

Sweden Rocks tidigare satsningar på drycker har skördat stora framgångar och två produkter ingår nu i Systembolagets fasta sortiment. Whiskyn Holy Spirit Black Label finns i dag i 220 systembolagsbutiker och rommen Holy Spirit Rhum finns nu i över 170 butiker.  

Om Holy Spirit of Sweden Rock Limited Lager
Limited Lager är en ljus lager som går mot gyllene färg. Den har en maltig, nyanserad smak med inslag av rågbröd, örter, halm citrus och honung. Balanserad beska. Producerad i samarbete med Kopparbergs bryggeri och Brands For Fans.

 

Namn: Holy Spirit of Sweden Rock Limited Lager
Artikelnummer: 89744
Volym: 330 ml
Alkoholhalt: 5,0 %
Bryggeri: Kopparbergs
Typ av öl: Ljus Lager
Pris: 14,90 (1 krona pant till kommer) 

Denna vara säljs endast i helt kolli om 24 st.

 

Kolla in Limited Lager på Systembolaget.

Besök Sweden Rocks hemsida