Skip to Store Area:

You're currently on:

Thåströms Spanska Brandy Andra Utgåvan (Sold out)

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Thåströms Spanska Brandy Andra Utgåvan (Sold out)

Type of Beverage: Brandy
Origin: Spain/Jerez
Volume: 700 ml
Alc.vol.: 36 %
Ageing: American Oak 12 month
Producer: Bodegas Diez Merito, S.L

SEK 399.00


Om Thåströms Spanska
Brandy Thåströms Spanska - Brandy de Jerez - har lagrats på amerikanska ekfat i över 12 månader och har en mjuk och välbalanserad smak med en intensiv arom av vanilj och kanel. Faten har tidigare innehållit Oloroso-sherry, vilket ger ytterligare en dimension på dryckens doft och smak. Detta är den "Andra Utgåvan"

Färg: Mörk, gyllene färg
Doft: en intensiv arom av vanilj, kanel och rostade bakverk
Smak: balanserad, tydlig fatkaraktär. I smaken kommer kryddtonerna av vanlij och kanel igen
Serveringsförslag: som avec eller som drinkbas i en long drink tillsammans med tonic eller Coca-Cola, passar också bra till choklad.

Om Thåström 
Thåström blev känd som den karismatiske sångaren i Ebba Grön och sedermera Imperiet. Hans första soloalbum “Thåström” innehöll låtar som blivit moderna klassiker som Karenina och Alla Vill Till Himlen. Thåström själv ville gå mot en hårdare ljudbild vilket märktes på andra albumet Xplodera Mig 2000 och det nya bandet Peace, Love and Pitbulls som gjorde industriell rock på tre album. Solokarriären återupptogs och har placerat Thåström som en av Sveriges största sångare med album som Skebokvarnsvägen 209’, ’Kärlek är för dom’ och ’Beväpna er med vingar’. Han är aktuell med sitt nya album ’Centralmassivet’ som släpptes i höstas, och hyllades som hans starkaste skiva hittills. Under vintern turnerade Thåström runt Skandinavien inför slutsålda hallar.
I sommar turnerar han i Skandinavien igen, och avslutar med en konsert på Gröna Lund i Stockholm den 30:e augusti.