Om Thåström
Thåström blev känd som den karismatiske sångaren i Ebba Grön och sedermera Imperiet. Hans första soloalbum “Thåström” innehöll låtar som blivit moderna klassiker som Karenina och Alla Vill Till Himlen. Thåström själv ville gå mot en hårdare ljudbild vilket märktes på andra albumet Xplodera Mig 2000 och det nya bandet Peace, Love and Pitbulls som gjorde industriell rock på tre album. Solokarriären återupptogs och har placerat Thåström som en av Sveriges största sångare med album som ’Skebokvarnsvägen 209’, ’Kärlek är för dom’ och ’Beväpna er med vingar’. Han är aktuell med sitt nya album ’Den morronen’ som släpptes den 11:e februari, och hyllades unisont av en imponerad kritikerkår. Under våren beger han sig ut på en längre skandinavienturné.



Thåströms Spanska Brandy
Thåströms Spanska - Brandy de Jerez - har lagrats på amerikanska ekfat i över 12 månader och har en mjuk och välbalanserad smak med en intesiv arom av vanilj och kanel. Faten har tidigare innehållit Oloroso-sherry, vilket ger ytterligare en dimension på dryckens doft och smak. Färg: Mörk, gyllene färg Doft: en intensiv arom av vanilj, kanel och rostade bakverk Smak: balanserad, tydlig fatkaraktär. I smaken kommer kryddtonerna av vanlij och kanel igen Serveringsförslag: som avec eller som drinkbas i en long drink tillsammans med tonic eller Coca-Cola, passar också bra till choklad.

Om Brandy
En spritsort som bygger på destillation av viner. Den mest kända varianten är druvdestillatet som kommer från cognac i Frankrike, men druvdestillat återkommer ofta i de flesta vinproducerande länder. Brandy destilleras både i enkelpannor och kontinuerligt i kolonnpannor. Sedan blandar man de två spritsorterna där mängden enkeldestillerad brandy avgör kvalitén (ju mer, desto bättre). Blandningen lagras på ekfat och ibland i Solerasystem, vilket ger brandyn dess distinkta karaktär och mjuka smak.